Act like a Coach

€ 19,95 Gratis verzending (Benelux)
uitverkocht
Look inside
Beschrijving
Details

Coachinglessen van sport- en bedrijfsmanagers Paul Van Den Bosch en Ronnie Leten

“Het leiding geven en het coachen van mensen wordt dikwijls veel complexer voorgesteld dan het in werkelijkheid is. Je hoeft geen hoogdravende taal te gebruiken, noch in de sport, noch in de zakenwereld, om mensen te motiveren om beter te doen. Als je rekening houdt met een aantal eenvoudige principes kom je al een heel eind ver. Die principes hebben we in dit boek samengebracht, ieder vanuit onze eigen invalshoek en ervaring.”

— Paul Van Den Bosch en Ronnie Leten

Paul Van Den Bosch (topsportcoach van onder anderen Sven Nys, Tim Wellens, Marc Herremans en vele anderen) en Ronnie Leten (CEO Atlas Copco van 2009 tot mei 2017, verantwoordelijk voor bijna 50.000 werknemers wereldwijd) sloegen voor deze verhelderende publicatie de handen in elkaar. Ze kwamen tot de bevinding dat er een grote overeenkomst is tussen de coachingsskills in de sport en in de zakenwereld. En eigenlijk is dat niet zo vreemd, want de druk in de bedrijfswereld en in onze maatschappij in het algemeen neemt alsmaar toe.

Iedereen moet flexibel zijn, veerkracht tonen en de focus behouden, zelfs bij stress en problemen. Talenten moeten de kans krijgen om tot volle ontwikkeling te komen, het vertrouwen tussen de verschillende partijen moet opgebouwd worden, er moet beter en meer gecommuniceerd worden… Allemaal vaardigheden die zowel een ervaren sportcoach als een succesvolle bedrijfsleider moeten beheersen.

Act like a Coach is een onmisbare gids vol praktische ‘coachrecepten’ die hun efficiëntie op het allerhoogste niveau hebben bewezen en die ook jouw kinderen, partner, vrienden, collega's en medewerkers… naar een hoger niveau kunnen brengen.

Gebaseerd op het Nederlandstalige boek Waarom wereldkampioen willen worden geen goed idee is van Paul Van Den Bosch.

  • 17 x 13 cm
  • 160 bladzijden
  • Softcover
  • Quadrichromie
  • Engelstalige editie
  • ISBN 978 94 9267 704 4


Gerelateerde boeken