The Wolfpack – 365 Days at the Wheel

€ 35,50 Gratis verzending (Benelux)
Beschrijving
Details

Het vervolg op de internationale bestseller over The Wolfpack


“Nooit eerder werd een wielerploeg zo intens gevolgd.”

— KOERS, Museum van de Wielersport


Na het grote internationale succes van The Wolfpack in 2018 dook fotograaf Sigfrid Eggers voor dit boek opnieuw achter de schermen van de wielerploeg op het allerhoogste niveau, dicht op de huid van de renners en hun entourage. Hij volgde hun trainingen en kreeg volledige toegang tot hun privéleven.

‘Never change a winning team’, zegt het cliché, maar zelfs al moest Patrick Lefevere in 2019 renners laten gaan en nieuwe renners verwelkomen, veel veranderde dat niet. Zijn wielerteam Deceuninck – Quick-Step overklaste ook dit seizoen alle tegenstand en sloot het seizoen af als leider in de UCI-ranking voor ploegen.

Zo uniek als 2019 was, zo uniek zijn opnieuw de foto’s van Sigfrid Eggers, die de renners van het begin tot het einde volgde. Van continent naar continent. Van wedstrijd naar wedstrijd. Dit boek, opvolger van The Wolfpack – 365 Days on the Road, neemt de wielerfans mee in het hart van Deceuninck – Quick-Step. De zeges, de intense vriendschappen, maar ook de wonden, de pijn en het doorzettingsvermogen: Eggers brengt het allemaal in beeld.

Bij de foto’s hoort een sfeervol verhaal van Rik Van Puymbroeck.

  • 29,5 x 24,3 cm
  • 240 pagina's
  • Hardcover
  • Quadrichromie
  • Tweetalige editie Nederlands-Engels
  • ISBN 978 94 6388 724 3

Gerelateerde boeken