Circle of Life

€ 45,00 € 24,50 Gratis verzending (Benelux)
Look inside
Beschrijving
Details

Uniek geschenkboek over de universele kantelpunten in een mensenleven

“We worden geboren en gaan dood. Intussen is er intussen. Hoe ouder ik word, hoe vaker ik het verneem van lotgenoten: in die tussentijd blijkt er uiteindelijk maar één ding echt belangrijk te zijn geweest, de liefde.”

Bernard Dewulf


“A
lles in het leven is verbonden met de mijlpalen in het leven. Wat het betekent om vrouw of man te zijn, arm of rijk, zwart of wit. Je leert het meest over een cultuur door te kijken naar geboorte, huwelijk en dood en alles wat daaromheen gebeurt.”

Lieve Blancquaert in NRC Handelsblad

Geboorte, liefde en dood. Deze mijlpalen in een mensenleven zijn universeel en toch altijd en overal uniek. De afgelopen jaren trok fotografe en televisiepersoonlijkheid Lieve Blancquaert de wereld rond, op zoek naar verhalen over deze bijzondere momenten. Ze wilde weten hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en hoe we afscheid nemen. Ze filmde en fotografeerde bijzondere rituelen, tradities en gebruiken en bundelde de beelden in een veelbesproken televisieserie en de prachtige boeken Birth Day, Wedding Day en Last Days, waarvan meer dan 45.000 exemplaren werden verkocht. Als geheel vatten Lieve Blancquaerts beeldreportages de essentie van wat de mens tot mens maakt.

Blancquaerts succesvolle trilogie wordt nu samengebracht in het sluitstuk Circle of Life, een tijdloos geschenkboek dat een ode is aan het leven in al zijn volheid.

Circle of Life is een onvergetelijke wereldreis, gezien door de scherpe en diepmenselijke blik van een bijzondere fotografe.

Met prachtige beelden, waarvan een groot aantal nog nooit eerder gepubliceerd werd, en met teksten van Bernard Dewulf en een epiloog door Lieve Blancquaert.

Publicatie bij de verrassende, multimediale tentoonstelling in de Gentse Sint-Pietersabdij, van 20 september 2019 tot 12 januari 2020.

  • 20 x 24 cm
  • 368 bladzijden
  • €45
  • hardcover met linnen
  • Quadrichromie
  • Nederlandstalige editie
  • ISBN 978 94 6388 702 1


Gerelateerde boeken