Gratis verzending (Benelux)

Anton Corbijn 1-2-3-4

Laatste exemplaren
€ 69,50 Gratis verzending (Benelux)
Beschrijving
Details

Uitgebreide update van Anton Corbijns bestseller van wereldformaat

In de loop der tijden heeft fotograaf Anton Corbijn intens samengewerkt met tal van muzikanten en bands. Daarbij hebben zijn foto’s vaak een bepalende rol gespeeld in het imago van de muzikanten. Dit boek toont minder bekend en nauwelijk gepubliceerd werk van Corbijn over The Rolling Stones, U2, Depeche Mode, R.E.M., Metallica, Arcade Fire, Nirvana, Johnny Rotten/John Lydon, Tom Waits, Siouxsie Sioux, plus een tourreportage van The Slits (1980).

Van de vorige editie van 1-2-3-4 werden wereldwijd meer dan 16.000 exemplaren verkocht.

Deze uitgebreide update voegt in 48 pagina’s tientallen foto’s toe aan deze bestseller met ongepubliceerde beelden van o.a. Nick Cave, Beck, David Byrne, Marianne Faithfull en Björk.

Met een uitgebreid voorwoord door Anton Corbijn zelf, een inleiding door Wim van Sinderen en originele tekstbijdragen van Tom Waits, Bono, Michael Stipe, Adam Clayton, Nick Cave, Dave Gahan, Lars Ulrich, Keith Richards, Mick Jagger, Win Butler, Viv Albertine, Krist Novoselic, Martin Gore en Siouxsie Sioux over hun samenwerking met Corbijn.

Het boek bij de tentoonstelling Anton Corbijn 1-2-3-4 op AntwerpPhoto in Het Loodswezen, van 23 juni tot 30 september 2018.

“Met dit boek wil ik mijn werk in de muziekwereld vieren, en me er niet voor te hoeven verontschuldigen. Ik ben er trots op. Trots op de langdurige relaties en vriendschappen met groepen en muzikanten, trots op wat het heeft betekend en nog steeds kan betekenen binnen die wereld, maar juist ook erbuiten.”

Anton Corbijn


  • 29 x 24 cm
  • 400 bladzijden
  • Hardcover
  • Bichromie en quadrichromie
  • Nederlandstalige editie
  • ISBN 978 94 9267 761 7


Gerelateerde boeken