't Zal schoon zijn als het af is

€ 24,50 Gratis verzending (Benelux)
Look inside
Beschrijving
Details

De hilarische voorstellingen van Adriaan Van den Hoof voor het eerst op papier

"Vakkundig opgebouwde anekdotes over vochtige doekjes, het absurdisme van trouwfeesten en Marina's in de pashokjes van Hunkemöller leveren leesvoer op dat zo vermakelijk is dat je mondhoeken er spontaan van krullen. Fijne extra: de speelse tekeningen die Van den Hoof ter voorbereiding van zijn sketches heeft gemaakt en nu voor het eerst toont. Ook dat talent heeft hij. Vier sterren!"
Gazet van Antwerpen

“Adriaan Van den Hoof komt qua afkomst niet alleen uit Leuven, hij komt ook uit De Kakkewieten. Ze waren de nieuwe lichting die de Beastie Boys, Lionel Richie, ‘The Final Countdown’, Shakespeare, de Oude Grieken, Paul van Ostaijen en vooral zichzelf mixten. Ze bevolkten El Tattoo del Tigre, de Jos Bosmans Show en Mag ik u kussen? en werden een frisse windstoot op scènes, televisieschermen en festivals.
— Bart Peeters

Na twaalf jaar op het podium selecteerde Adriaan Van den Hoof het beste uit zijn verzameld werk, op zoek naar nieuwe betekenis en heldere inzichten – én die aanstekelijke lachkrampen die we na al die jaren van hem gewend zijn. In dit boek staan vijf van zijn succesvolle theatershows neergeschreven.

Wat minder mensen weten: Adriaan kan ook heel to the point tekenen. Misschien kan hij daardoor ook zo goed in beelden spreken. Deze publicatie toont voor het eerst een aantal van zijn tekeningen en een greep uit het creatief proces dat voorafgaat aan een voorstelling zoals alleen hij die kan maken.

’t Zal schoon zijn als het af is wordt ondersteund door een reeks gelijknamige voorstellingen in heel Vlaanderen.

  • 20 x 16 cm
  • 192 pagina's
  • Hardcover
  • Bichromie
  • Nederlandstalige editie
  • ISBN 978 94 6436 604 4

Gerelateerde boeken